Decoration pictureDecoration pictureDecoration pictureDecoration pictureDecoration pictureDecoration pictureDecoration pictureDecoration pictureDecoration pictureDecoration pictureDecoration pictureDecoration pictureDecoration pictureDecoration pictureDecoration pictureDecoration pictureDecoration pictureDecoration pictureDecoration pictureDecoration pictureDecoration pictureDecoration pictureDecoration pictureDecoration pictureDecoration pictureDecoration pictureDecoration picture

Piese, Accesorii, Uleiuri, Anvelope, Jante
pentru orice marca auto, moto sau camion!

.
visa visa electron visa electron maestro
Despre noi

     Continutul acestui site: texte,elemente grafice,baze de date constituie proprietatea S.C. Pasior Automotive S.R.L. si este aparat de legea drepturilor de autor. Folosirea fara acordul S.C. Pasior Automotive S.R.L. a oricaror din elementele enumerate se pedepseste conform legilor in vigoare. Site-ul www.pasior-automotive.com reprezinta un magazin on-line proprietate a S.C. Pasior Automotive S.R.L. Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.pasior-automotive.com reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile prezentate mai jos:

     Informatiile furnizate catre S.C. Pasior Automotive S.R.L. sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare S.C. Pasior Automotive S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajeaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata.

     In situatiile in care este necesara importarea unui reper sau a mai multora, pentru lansarea unei comenzi ferme societatea noastra isi rezerva dreptul de a solicita achitarea unui avans cuprins intre 50% si 100% din valoarea comenzii.

     Produsele comercializate prin intermediul www.pasior-automotive.com sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de bon sau factura fiscala si certificat de garantie. De asemenea, atat pretul cat si specificatiile tehnice nu reprezinta nici un fel de obligatie contractuala si pot fi schimbate fara nicio notificare in prealabil. Fotografiile produselor au caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv.

     Produsele comercializate de S.C. Pasior Automotive S.R.L. sunt interschimbabile cu piesele originale conform cataloagelor si listelor editate de producatori. Garantia se aplica in conformitate cu H.G. 394/1995 ; H.G. 786/1996 si Legea 449/2003. Termenul de garantie este de 12-18 luni fara limita de kilometri pentru piesele de folosinta indelungata si 24 - 36 luni pentru anvelope.

     Piesele de folosinta indelungata sunt: ambreiaje, arcuri, amortizoare, articulatii planetare, elemente de caroserie, elemente de directie, elemente de frana, semnalizatoare, stopuri, cabluri, pompe, radiatoare, tobe si tevi de esapament, rulmenti, piese de electromotor si alternator, piese de motor in miscare.

     Produsele care prezinta in perioada de garantie defecte de material sau de fabricatie, vor fi inlocuite cu altele noi, conform legii. Termenul de solutionare al reclamatiilor de garantie este de 10 de zile lucratoare.

     Termenul de garantie decurge de la data inscrisa pe documentul (bon sau factura) de vanzare.

     Vanzatorul este exonerat de raspundere privind garantia sau aceasta poate fi anulata in urmatoarele cazuri:

 • Piesa nu a fost montata intr-un atelier de specialitate autorizat de RAR sau de producatorul autovehiculului;
 • Piesa s-a defectat datorita unui montaj incorect sau datorita montarii impreuna cu piese conexe uzate, defecte sau modificate;
 • Piesa a fost gresit aleasa de client sau a fost utilizata pentru alt scop decat cel indicat in catalogul producatorului;
 • Piesa nu a fost identificata corect datorita prezentarii de catre cumparator a unor date eronate sau nu a fost comparata la montaj cu piesa de inlocuit;
 • Piesa s-a uzat sau deteriorat datorita suprasolicitarii, intretinerii incorecte sau insuficiente a autovehiculului, neefectuarea reviziilor periodice conform recomandarilor producatorului autoturismului, atelierul de specialitate care a efectuat montajul nu a stabilit verificarile si reglajele ulterioare conform tehnologiei de montaj sau impuse de producator;
 • Autoturismul a fost folosit in alte scopuri decat cel prevazut de constructor sau a fost exploatat in conditii necorespunzatoare (raliuri, competii sportive, taximetrie, etc);
 • Autoturismul a fost accidentat sau a suferit avarii produse de factori externi, atmosferici sau de alta natura (socuri termice, electrice, mecanice);
 • Piesele prezinta urme de lovituri, zgarieturi, indoituri, rupturi, deformari;
 • Piesele prezinta o uzura normala datorata utilizarii.

     Piesele care fac obiectul unei reclamatii in garantie vor fi insotite de urmatoarele documente:

 • Bonul sau factura de achizitie cu care a fost comercializata piesa clientului;
 • Certificatul de garantie care s-a eliberat la vanzarea piesei;
 • Dovada montarii intr-un service autorizat (deviz de manopera);
 • Copie dupa autorizatia RAR valabila a service-ului care a efectuat montajul piesei in cauza;
 • Documentul emis de catre un service autorizat prin care se constata si se descrie detaliat defectiunea;
 • Copie dupa certificatul de inmatriculare al autovehiculului.

     Nu se acorda termenul de 18 de luni la urmatoarele categorii de piese: filtre (de ulei, aer, combustibil, polen), becuri, stergatoare de parbriz, burdufe, bujii de aprindere si incandescente, garnituri metaloplastice si simeringuri, elemente de aprindere.

     Alte conditii:

 1. Reclamatiile referitoare la neconcordanta dintre marfa si factura sau bon se accepta numai daca acestea au fost sesizate telefonic, in scris sau prin e-mail in termen de 48 de ore de la livrare. Reclamatiile referitoare la neconformitatea pieselor se iau in considerare daca au fost sesizate telefonic, in scris sau prin e-mail in termen de 10 zile de la livrare. Orice reclamatie ulterioara acestui termen nu se va lua in considerare.
 2. Nu se admit la retur piesele cu ambalaj deteriorat si lipsite de accesoriile originale, piesele care au fost deja montate sau piese murdare.

     Indiferent de modalitatea de livrare cumparatorul are obligatia de a verifica existenta tuturor actelor aferente tranzactiei, lipsa acestora generand neacordarea garantiei. Cumparatorul se obliga la preluarea marfii comandate si livrate.

     Cumparatorul poate refuza marfa livrata daca sunt semne vizibile de deteriorare sau in caz de nefunctionare, in termen de 24 de ore de la livrare, insa va anunta vanzatorul prin e-mail in termen de 24 ore de la intrarea in posesie a marfii. Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta. Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur. Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

     Nu se accepta la retur marfa vanduta cu promotie, marfa nepusa in ambalajul original, marfa comercializata de alti agenti economici, marfa returnata fara respectarea prevederilor de mai sus.

     Plata transportului pentru produsele trimise in vederea solutionarii garantiei nu va cadea in sarcina clientului, va fi suportata de catre societatea noastra.

     Conditiile de garantie sunt parte integranta a documentelor de vanzare - cumparare prin semnarea facturii fiscale (sau AWB al firmei de curierat) sau plasarea unei comenzi online beneficiarul declara ca a luat la cunostiinta prevederile acestor documente.

Decoration pictureDecoration pictureDecoration pictureDecoration pictureDecoration pictureDecoration pictureDecoration pictureDecoration pictureDecoration pictureDecoration pictureDecoration pictureDecoration pictureDecoration pictureDecoration pictureDecoration pictureDecoration pictureDecoration pictureDecoration pictureDecoration pictureDecoration pictureDecoration pictureDecoration pictureDecoration pictureDecoration pictureDecoration pictureDecoration pictureDecoration picture